Specialerbjudande
contactToggle Kontakt

Filmer

Det snabbaste sättet att få veta mer om vårt företag, vårt sortiment och våra produktionsfabriker!

Följande videoklipp visar vissa grundläggande krav för att containrarna professionellt ska kunna installeras, anslutas eller ändras. Dessutom får du en inblick i produktionsprocessen för våra kontors- och sanitetsmoduler såsom våra lagercontainrar och har möjlighet att se några av våra realiserade internationella projekt.

Skaffa utrymme med moduler

Detta videoklipp hänvisar till vårt företagskontor i Wiener Neudorf nära Wien och visar våra internationella medarbetare, som du kan kommunicera med på ditt språk. Därutöver visas hela CONTAINEX produktsortiment, som består av kontors- och sanitetsmoduler såsom lager- och sjöcontainrar. Containerproduktionen i våra europeiska fabriker, den smidiga transporten och referensexempel är bara några av de inslag som kan ses på filmen.
Skaffa utrymme med moduler play
True
http://www.containex.se/-/m/images/ctx/05-service/videos/raum-schaffen-5.jpg

Montering av containeranläggning

Professionell installation av en containeranläggning och montering av exteriöra och interiöra containerförbindelser är bara ett av de teman som tas upp i videoklippet. Ytterligare punkter är bl.a. tätningsåtgärder, användning av silikon och montering av dörröverföringsplåt, ångspärrar och ytskikt.
Montering av containeranläggning play
True
http://www.containex.se/-/m/images/ctx/05-service/videos/assembly-modular-2.jpg

Montering av Transpack-container

I detta klipp står främst byggandet av stålstommen, montering av takkonstruktionen och tätningsåtgärder i fokus.
Montering av Transpack-container play
True
http://www.containex.se/-/m/images/ctx/05-service/videos/assembly-transpack-2.jpg

Byte av panel

Här kan du se hur okomplicerat vårt panelsystem är, hur en senare ombyggnad är möjlig och hur enkelt det är att anpassa användningen till ett nytt koncept.
Byte av panel play
True
http://www.containex.se/-/m/images/ctx/05-service/videos/paneeltausch-2.jpg

Produktion av kontorscontainrar - med den nyaste tekniken

Produktionen sker i enlighet med de stränga miljö- och kvalitetsstandarderna i "CONTAINEX GREEN technology". Användningen av modern produktionsteknik och material av hög kvalitet garanterar den bästa kvaliteten. Detta inkluderar även katoddopplackarbeten (KTL), förpackningen och monteringen av en Transpack-modul samt lastningsmöjligheter i en lastbil.
Produktion av kontorscontainrar - med den nyaste tekniken play
True
http://www.containex.se/-/m/images/ctx/05-service/videos/buerocontainer-produktion-2.jpg

Produktion av förrådscontainrar - med den nyaste tekniken

Följande videoklipp visar den standardiserade produktionen av våra lagercontainrar på högsta nivå (katoddopplackering). Först efter att de har genomgått en samvetsgrann slutbesiktning, förses våra lagercontainrar med en "CONTAINEX GREEN technology" - utmärkelse.
Produktion av förrådscontainrar - med den nyaste tekniken play
True
http://www.containex.se/-/m/images/ctx/05-service/videos/lagercontainer-produktion-3.jpg

Bekväma kontorslokaler mitt i London

Containeranläggningen i centrala London består av 30 moduler och realiserades med hjälp av en lokal handelspartner. Anläggningen erbjuder trevliga och individuellt inredda kontorslokaler. Hela kontorsanläggningen byggdes upp inom bara en vecka.
Bekväma kontorslokaler mitt i London play
True
http://www.containex.se/-/m/images/ctx/05-service/videos/london1.jpg

Projekt Hyrescontaineranläggning för kontor - University College London Hospitals

Under byggandet av det första sjukhuset för högenergi-protonstrålbehandling av cancer i Storbritannien, har CONTAINEX ställt flyttbara byggplatskontor fram till 2019 till förfogande. Denna containeranläggning i 3 våningar består av 36 enheter och har placerats på stålbalkar för att undvika onödigt begränsande av biltrafiken. I de flyttbara modulsystemen har medarbetarna tillgång till en rad små och stora kontor, mötesrum, cafeteria, lounger, samt flera omklädningsrum och sanitära faciliteter.
Projekt Hyrescontaineranläggning för kontor - University College London Hospitals play
True
http://www.containex.se/-/m/images/ctx/05-service/videos/university-london1.jpg

Projekt Byggkontorsanläggning - Wembley Park i London

För byggandet av ett bostadsprojekt i Londons Wembley Park, använder man sig av CONTAINEX flexibla utrymmeslösningar som byggkontor. Den 3 våningar höga containeranläggningen med attika består av totalt 80 enheter och användningstiden sträcker sig över flera år. I de mobila utrymmeslösningarna, nära Wembley Stadion, har medarbetarna tillgång till en rad små och stora kontor, mötesrum, en cafeteria med stor matplats, lounger samt flera omklädningsrum och sanitära faciliteter.
play
True
http://www.containex.se/-/m/images/ctx/05-service/videos/wembley1.jpg

Projekt asylboende i Berlin

De unika flygfotona över hela containeranläggningen och lekplatsen visar dimensionen på dessa rumslösningar. Mer information om containerbyn i Berlin hittar du också här.
Projekt asylboende i Berlin play
True
http://www.containex.se/-/m/images/ctx/05-service/videos/berlin1.jpg

Skolor och förskolor

Denna snabbspolade videoklipp visar inrättandet av en lekskola med mobila rumslösningar. Här kan du också se planeringsexempel, designalternativ eller referensprojekt för lekskolor och skolor. Anläggningens interiör är kärleksfullt inrett med uppehålls- och lekutrymmen, lekplatser, omklädningsrum eller barnvänliga sanitära anläggningar samt fönster, och erbjuder en trevlig atmosfär.
Skolor och förskolor play
True
http://www.containex.se/-/m/images/ctx/05-service/videos/kindergarten1.jpg
Mer information hittar du under Produkter och Referensprojekt. Du kan också skicka oss en oförbindlig förfrågan.
^ - Top
GREEN technology
Fördelar
  • Över 30 års erfarenhet
  • Personliga råd på plats
  • Snabb leverans/hemleverans
  • Ett flertal kombinationsmöjligheter
  • Egna installationsteam på plats   
Modulanläggningar
>

Denna webbplats använder cookies för att kunna ge er den bästa möjliga användarupplevelsen. Genom att använda webbplatsen godkänner ni lagring av cookies. Mer information hittar du på: Användarvillkor