Specialerbjudanden
contactToggle Kontakt

Personalboende på byggarbetsplatsen för "Carrington-kraftverket"

Med hjälp av toppmodern isolering, optimal belysning samt luftkonditionerings- och uppvärmningsaggregat kan vi erbjuda containeranläggningar med högsta komfort.

Ett stort antal personalboenden på nolltid!

Vid byggandet av det nya gaskraftverket i Carrington ställde vi ett antal containermoduler som personalboenden på byggarbetsplatsen till förfogande. Anläggningen består av 330 moduler och används av flera företag (t.ex. Duro Felguera, Alstom och ESBI). Tillsammans med vår handelspartner Procomm Site Services, kunde vi leverera och montera den specialanpassade anläggningen inom 6 månader, så att byggprojektet kunde startas utan dröjsmål.

 

Flexible applications

De olika containersystemen används som kontor, matsalar, uppehållsrum, sanitära utrymmen, omklädningsrum, samt portvakts- och första hjälp-utrymmen. Med hjälp av toppmodern isolering, optimal belysning samt luftkonditionerings- och uppvärmningsaggregat kan vi erbjuda containeranläggningar med högsta komfort.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Leverantörsval, materialinköp, produktions- och kvalitetskontroller baserar sig på garanterade kvalitets- och miljöstandarder.
Kontakt

Kontaktperson för:

>

Denna webbplats använder cookies för att kunna ge er den bästa möjliga användarupplevelsen. Genom att använda webbplatsen godkänner ni lagring av cookies. Mer information hittar du på: Användarvillkor