Specialerbjudande
contactToggle Kontakt

Köp eller hyr modulanläggningar och mobila modulsystem

Dra nytta av våra högkvalitativa och hållbara mobila utrymmeslösningar; perfekta för en rad olika användningsområden!

Oavsett för vilken användning - från utbyggnad av kontor till tillfälliga lösningar för skolor eller daghem - modulanläggningarna från CONTAINEX uppfyller alla dina krav.

Fördelar:

  • Din perfekta utrymmeslösning - färdigställd inom några få veckor
  • Individuella utrymmeslösningar med olika storlekar och utrustningsvarianter
  • Kan när som helst expanderas och omkonfigureras
  • Låga driftskostnader genom användning av högkvalitativa material och isoleringar.
  • Över 30 års erfarenhet inom containerbranschen
Fördelarna med våra containeranläggningar är därmed uppenbara. Låt dig övertygas av de olika planeringsalternativen, som kan realiseras med våra moduler och få ett oförbindligt erbjudande redan idag.

Få mer information om CONTAINEX-konstruktionsmetoden

Våra utrymmeslösningar består av en, två eller flera mobila moduler, som enkelt och snabbt kan kombineras efter önskemål och behov. På grund av denna flexibilitet, har våra kunder möjlighet att av enskilda boendemoduler skapa modulanläggningar med upp till tre våningar i olika storlekar och med olika utrustning. Våra containrar har utvecklat sig till unika mobila utrymmeslösningar, som möter våra kunders specifika behov.

Ytterligare utrustning för CONTAINEX modulanläggningar

De mobila anläggningarna från CONTAINEX uppfyller alla dina behov! Oavsett om det handlar om ett funktionellt kontor, skola, dagis, läkarmottagning, bostad eller utställningslokal, kan vi erbjuda det perfekta konceptet! Omfattande ytterligare utrustningsmöjligheter för inne och ute avrundar vårt utbud av tjänster.

Som en del av den individuella planeringen av de mobila utymmeslösningarna, har du t.ex. möjlighet att välja mellan olika isoleringsvarianter eller golvbeläggningsalternativ.

Genom designen med full inglasning med takfönster och en attika runtomkring, kan du t.ex. förvandla din containeranläggning till en modern utställningslokal. Dessutom kan varje bostadscontainer exempelvis förses med ett minikök, sanitära installationer eller fönster- och dörrgaller.

Värme- och luftkonditioneringssystem skapar en behaglig arbetsmiljö i den skräddarsydda modulen. Modulanläggningar med upp till tre våningar kan utrustas med en intern trätrappa och en yttertrappa av stål.

För att göra modulanläggningen visuellt mer tilltalande och för att perfekt integrera den i sin omgivning, har du möjligheten att välja från ett antal färger som passar just dig. Med vår omfattande CONTAINEX RAL-färgkarta har du möjligheten att individuellt planera din modulanläggning.

Dra nytta av vår extrautrustning - därmed ökar du komforten i din modulanläggning och gör den till ett verkligt blickfång.

Kontakta gärna vårt säljteam för mer information. Vi ser fram emot att få ge dig personlig rådgivning.

^ - Top
GREEN technology
Fördelar
  • Över 30 års erfarenhet
  • Personliga råd på plats
  • Snabb leverans/hemleverans
  • Ett flertal kombinationsmöjligheter
  • Egna installationsteam på plats   
Modulanläggningar
>

Denna webbplats använder cookies för att kunna ge er den bästa möjliga användarupplevelsen. Genom att använda webbplatsen godkänner ni lagring av cookies. Mer information hittar du på: Användarvillkor