Specialerbjudanden
CONTAINEX - Teknisk Manager

Teknisk Manager

Det är de som står med båda fötterna på jorden som gör det möjligt

Våra Tekniska Managers är rutinerade realister. Slutligen måste ju våra fantastiska idéer omvandlas till lika fantastiska men genomförbara utrymmeslösningar.

Det är inom detta ansvarsområde som du kommer att sättas in, som produktutvecklare, CAD-konstruktör och inköpare. För att säkerställa att våra projekt inte bara är vackra på ritbordet, utan också kan realiseras i verkligheten perfekt.

Dina arbetsuppgifter:

CONTAINEX - Teknisk Manager
  • Du bearbetar tekniska förfrågningar, samt samordnar och arkiverar dem
  • Du ansvarar för den tekniska rådgivningen
  • Du samordnar installationen (urval, testning, underhåll)
  • Du övervakar och verkställer produktutvecklingen i produktionsanläggningen
  • Du skapar och redigerar tekniska ritningar, 3D-modeller, installations- och underhållsmanualer och mycket annat

Luka P., Produktentwickler:
Jag gillar att arbetet i en internationell koncern är väldigt mångsidigt. Våra produktionsanläggningar är utspridda över hela Europa. Detta innebär nya och krävande kommunikationsuppgifter varje dag. Man lär känna en massa olika karaktärer och kulturer. Vår produkt inspirerar otaliga människor överallt, därför att vi ständigt kan vidareutveckla och förbättra dess användbarhet.

Domenic H., CAD-Zeichner:
Jag uppskattar kommunikationen med mina kollegor på jobbet. Jag ritar containrar, vilket kräver stor noggrannhet och inlevelseförmåga för utrymmeslösningar. Jag är i ständig kontakt med vår säljpersonal. Eftersom kundernas behov kan vara mycket olika, är mitt arbete mycket varierande och krävande. Jag är verkligen glad över att kunna utföra mina uppgifter i ett kompetent team.

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Leverantörsval, materialinköp, produktions- och kvalitetskontroller baserar sig på garanterade kvalitets- och miljöstandarder.
Kontakt

Kontaktperson för:

>

Denna webbplats använder cookies för att kunna ge er den bästa möjliga användarupplevelsen. Genom att använda webbplatsen godkänner ni lagring av cookies. Mer information hittar du på: Användarvillkor