Specialerbjudanden
CONTAINEX - Sales Manager

Sales Manager

Hemmahörande i hela Europa

CONTAINEX - Sales Manager

Våra Sales Managers säljer och hyr ut mobila modulsystem. Du arbetar med kunder från detaljhandel, industri, näringsidkare, den kommunala sektorn, ideella organisationer eller stora koncerner.

För den här rollen behövs en naturlig kommunikationstalang med en stor dos reslust. För det här jobbet kan utan problem ta dig från Dublin till Moskva och från Helsingfors till Neapel. På respektive destination tar du bland annat hand om utbyggnaden av kontor och sanitära utrymmen, eller utbyggnaden av lagerutrymmen. För detta krävs framför allt pålitlighet och flexibilitet. Om du dessutom har en verklig passion för försäljning, då uppfyller du alla förutsättningarna för det här jobbet.

Dina arbetsuppgifter:

  • Du ansvarar för ditt eget försäljningsområde
  • Du betjänar stam- och nyckelkunder och skaffar även nya kunder
  • Du räknar ut och förhandlar fram priser och villkor
  • Du reser regelbundet till de områden som du ansvarar för (cirka 50 % resdagar)
  • Du arbetar strategiskt för att utveckla vår marknadsposition.
play
True
http://www.containex.se/-/m/images/ctx/07-karriere/containex-sales-manager-intro.jpg

Alois S., Division Sales Manager:
Varje dag innebär nya utmaningar - och det är oerhört spännande! Jag tycker om att arbeta i ett ungt dynamiskt team. Naturligtvis krävs den nödvändiga mängden ambition, det är ju i slutändan vår avsikt att tillsammans arbeta för en långsiktig framgång. Som när det gäller förvärv av nya kunder eller att utarbeta affärskoncept. För att kontinuerligt utveckla en marknad, måste man ofta slå in på nya vägar. En annan fördel är resandet: Jag lär mig en massa om nya länder och städer, och blir ständigt överraskad över skapandet av utmärkta modulanläggningar.

Christophe F., Division Sales Manager:
I början var jag särskilt imponerad av utbildningsprogrammet. Jag fick lära mig allt om de olika arbetsområdena och kunde utan problem integrera mig i företaget I ett familjeföretag som CONTAINEX är arbetsklimatet otroligt trevligt - och man har dessutom alla möjligheter att utvecklas inom en internationell koncern. Denna kombination är en enorm fördel. Utöver detta är den internationella miljön inspirerande, varje dag lär man sig något nytt. Tristess är verkligen ett främmande ord här, jag har kul på jobbet om och om igen.

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Leverantörsval, materialinköp, produktions- och kvalitetskontroller baserar sig på garanterade kvalitets- och miljöstandarder.
Kontakt

Kontaktperson för:

>

Denna webbplats använder cookies för att kunna ge er den bästa möjliga användarupplevelsen. Genom att använda webbplatsen godkänner ni lagring av cookies. Mer information hittar du på: Användarvillkor