Specialerbjudanden
CONTAINEX - Varför CONTAINEX?

Varför CONTAINEX?

… för att det är coolt

CONTAINEX - Varför CONTAINEX?

Vad har de Olympiska vinterspelen i Sotji, fotbolls-EM i Polen och Ukraina, Vienna City Marathon, skidflygning på Kulm och nattslalom i Schladming gemensamt?  CONTAINEX hade ett finger med i spelet vid alla dessa storslagna evenemang!  När praktiska utrymmeslösningar behövs, arbetar våra expertteam över hela världen sida vid sida.  Precis som på många stora byggarbetsplatser runt om i Europa.

… för att vi är som en enda stor familj

Och en mångkulturell sådan! 240 anställda från 22 länder gör oss till det vi är: nummer ett inom containerbranschen. Vi agerar globalt och leds trots det familjärt. Med tryggheten av en internationell koncern, och en företagskultur som lägger vikt på en uppskattande och respektfull ton gentemot varandra.

Vår princip om decentraliserat ansvar ser till att våra medarbetare kan vidareutvecklas på bästa möjliga sätt. Deras engagemang säkerställer framgången på lång sikt, vilket i slutändan gynnar alla.

Din karriär på LKW WALTER play
True
http://www.containex.se/-/m/images/lkw/allgemein/lkw-walter-intro-personal.jpg

… eftersom vi tar utmaningar sorglöst

För att kunna möta alla arbetsrelaterade utmaningar med nödvändig kraft, krävs en sund balans mellan arbete och privatliv (Work-Life-Balance). Variation, möjlighet till personliga samtal och en lagom dos fun-factor gör arbetsdagen trevligare och ger alla ny energi. Därför är både utomhusevenemang och glada fester - såsom sommarfesten, julgalan eller lättsamma avdelningskvällar i företagets egen pub - populära bestående komponenter hos CONTAINEX. Positiv bieffekt: nya medarbetare kommer på så vis snabbt in i gemenskapen

Och vid gemensamma aktiviteter som beachvolleyboll, tennis eller skidåkning har sportentusiasterna det riktigt schysst hos oss. En del går med i vårt fotbolls- eller ishockeylag, andra förstärker löpteamen på Vienna Business Run. Och vid våra egna turneringar och vänskapsmatcher mot andra företag är kollegorna naturligtvis med och hejar på. Men oavsett resultatet vid varje match visar det sig senast när vi skålar efteråt: att vi på CONTAINEX är ett riktigt bra team!

Sommarfest Wiener Neudorf - Videoklipp

Sommarfest Wiener Neudorf - Videoklipp play
True
http://www.containex.se/-/m/images/lkw/allgemein/lkw-walter-intro-wiener-neudorf.jpg

Sommarfest Kufstein - Videoklipp

Sommarfest Kufstein - Videoklipp play
True
http://www.containex.se/-/m/images/lkw/allgemein/lkw-walter-intro-kufstein.jpg

… för att det har en framtid

CONTAINEX fokuserar på hållbart företagande. Det är viktigt för oss, att vårt företag har en långsiktig, framgångsrik och bestående utveckling. Vi går efter mottot "tillväxt med framsynthet" och tar hänsyn till både ekonomiska, ekologiska och sociala mål.

^ - Top
GREEN technology
Era fördelar
  • Över 30 års erfarenhet
  • Personliga råd på plats
  • Snabb leverans/hemleverans
  • Ett flertal kombinationsmöjligheter
  • Egna installationsteam på plats   
Modulanläggningar
>

Denna webbplats använder cookies för att kunna ge er den bästa möjliga användarupplevelsen. Genom att använda webbplatsen godkänner ni lagring av cookies. Mer information hittar du på: Användarvillkor