Specialerbjudanden
House of WALTER ACADEMY - LKW WALTER

WALTER ACADEMY

Framgångsrika mentorer vägleder dig under din utbildning.
Den bästa utbildningen, kontinuerligt lärande och fortbildning är centrala komponenter i vår företagskultur. Välutbildade medarbetare med hög social kompetens är nyckeln till företagets framgång.

WALTER ACADEMY – "hjärtat" i vårt företag – är ett centrum för fortbildning, där utvalda kurser, seminarier, konferenser och speciella evenemang äger rum. Det är en plats för möten, dialog och skapande av nya idéer.

WALTER ACADEMY är inrymt i grundarfamiljens tidigare hem och erbjuder inte bara en idealisk miljö för att förmedla kunskap, utan framför allt för att dela med oss av våra grundläggande värderingar och vår filosofi till framtida generationer av medarbetare. WALTER ACADEMY ger dig på ett unikt sätt möjlighet att bli en del av WALTER GROUP världen.

„Allt, som rör ledarskap, handlar om att exemplifiera värderingar och att vara en bra lärare.“
(citat från vår grundare)
Framgång börjar med den rätta utbildningen!
WALTER ACADEMY - Matsal
WALTER ACADEMY - Utbildningsrum
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Leverantörsval, materialinköp, produktions- och kvalitetskontroller baserar sig på garanterade kvalitets- och miljöstandarder.
Kontakt

Kontaktperson för:

>

Denna webbplats använder cookies för att kunna ge er den bästa möjliga användarupplevelsen. Genom att använda webbplatsen godkänner ni lagring av cookies. Mer information hittar du på: Användarvillkor