Specialerbjudanden
CONTAINEX - Traineeprogram

Traineeprogram

Framgång börjar med den rätta utbildningen!

CONTAINEX - Traineeprogram

Varje resa börjar med ett första steg: Hos oss inleder du din karriärresa med traineeprogrammet "Train the Winner". Här lär du känna ditt hantverk ordentligt - genom undervisning av professionella, både praktiskt och i dialog.

Training on the job innebär, att du redan från början är helt integrerad i den dagliga verksamheten.

Många yrkesseminarier och workshops säkerställer en skräddarsydd grundutbildning. Erfarna tränare vägleder dig under hela din utbildning.

LKW WALTER - Arrow ButtonWALTER ACADEMY

Du övertar ditt personliga ansvarsområde beroende på talang och skicklighet.

Avdelningsspecifik utbildning

Hur mångsidigt arbetet på CONTAINEX är, visar våra avdelningsspecifika utbildningar.

  • På säljavdelningen kommer du att utveckla grundläggande kunskaper om allt från det första mötet med kunden, till utfärdande av offerter, prisförhandling, orderbekräftelse och genomförande;  det senare inkluderar bland annat den interna beställningen i produktionsanläggningen, tidpunkter för leverans/installation, slutkontroll och betalning.
  • På planeringsavdelningen handlar det om den kreativa utvecklingen av tekniskt genomförbara lösningar och att skapa skisser för containeranläggningar; du kommer att lära dig allt som behövs för att kunna omvandla kundens behov till genomförbara projekt.
  • Inom verksamhetsområdet för produktutveckling och innovation, kommer vi att lära dig teknisk produktutveckling och anpassning av produktsortimentet efter kundernas och marknadens krav.
  • På logistikavdelningen får du lära dig allt om transportplanering, samordning av avtalade tider och övervakning av transporter.
  • På marknadsavdelningen får du lära känna hela vår marknadsföringsstrategi; Vi visar dig vad som är viktigt vid kommunikation med kunder, vilka marknadsföringsprioriteringar och -verktyg det finns, och hur vi kan stödja kollegorna från säljavdelningen med målinriktade marknadsaktiviteter.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Leverantörsval, materialinköp, produktions- och kvalitetskontroller baserar sig på garanterade kvalitets- och miljöstandarder.
Kontakt

Kontaktperson för:

>

Denna webbplats använder cookies för att kunna ge er den bästa möjliga användarupplevelsen. Genom att använda webbplatsen godkänner ni lagring av cookies. Mer information hittar du på: Användarvillkor